İdari Personel Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Sonuçları

28 Haziran 2024 Cuma

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personel Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Üniversitemiz idari personeli için 2024 yılı içinde yapılması planlanan  ve yazılı sınav kısmı Yükseköğretim Kurulu tarafından Anadolu Üniversitesine yaptırılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına başvuru yapan adayların başvuru değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Değerlendirme sonuçlarına
Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı Kılavuzunda belirtilen tarihler arasında itiraz edilebilecektir.
İdari personelimize ilanen duyrulur.

Görevde Yüksekme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuruları Uygun Olanların Listesi için Tıklayınız.

Görevde Yüksekme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuruları Uygun Olmayanların Listesi için Tıklayınız.