Üniversitemizde Kurum İdari Kurulu Toplantısı Yapıldı

08 Temmuz 2020 Çarşamba

KURUM İDARİ KURULU (KİK) TOPLANTISI YAPILDI.

4688 Sayılı Kamu Görevliler Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunun 22. maddesi uyarınca Üniversitemiz ile en çok üyeye sahip olan Eğitimciler Birliği Sendikası arasında Kurum İdari Kurulu toplantısı 08.07.2020 tarihinde Üniversitemiz Senato odasında yapılmıştır. COVİD-19 pandemisi sürecinden dolayı ötelenen Kurum İdari Kurulu toplantısında Üniversitemizi iş veren vekili olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali DERAN ‘ın başkanlığında Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Mehmet İNCE ve Personel Daire Başkan Vekili Turhan Neşat KARA temsil etmiştir. Eğitimciler Birliği sendikası adına da  Mersin 2. Nolu Şube Başkanı Öğr. Gör. Ömer ÖZBİLEN başkanlığında Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özlem DEMİR, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ökkeş GAZEL ve Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atakan TURAN katılmıştır.