TARSUS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NÜN 13.12.2019 TARİHLİ VE 30977 SAYILI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANAN SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANINA BAŞVURAN ADAYLARIN KURA SONUCU VE MÜLAKAT SINAV TAKVİMİ

03 Ocak 2020 Cuma

TARSUS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NÜN

Üniversitemiz birimlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞ-KUR aracılığı ile sürekli işçi alım ilanı çıkılmış ve İŞ-KUR tarafından 16-20.12.2019 tarihleri arasında başvurular alınmış ve başvuran adaylar arasından 03.01.2020 tarihinde Üniversitemiz Konferans Salonunda noter huzurunda açık iş sayısının 4 katı kadar asıl ve 4 katı kadar yedek aday kurası çekilmiştir.
            İŞ-KUR tarafından gönderilen başvuranların nihai listeleri ile Noter tarafından çekilen kura sonucunda belirlenen asıl ve yedek aday listelerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.
            Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Genel Başvuru listesi için tıklayınız.

Asıl ve yedek aday listeleri için tıklayınız.

Asıl ve yedek olarak belirlenen adaylar ile ilgili başvuru ve sınav takvimi aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.
Sürekli İşçi Alımı Başvuru ve Mülakat Takvimi
Asıl Adayların Evrak Teslimi 06-08.01.2020
Yedek Adaylardan Çağrılanların Evrak Teslimi**  09- 10-13.01.2020
Mülakata Katılacak Aday Listelerinin İlanı 13.01.2020
Mülakat Tarihi 16.01.2020
Atanmaya Hak Kazanan Asıl ve Yedek Listelerinin Açıklanması 17.01.2020
İtiraz Süresi 20.01.2020
İşe Giriş İşlemleri ve Göreve Başlatılmalar 22.01.2020
**: Asıl adaylardan süresi içinde belge teslim etmeyenlerin, gerçeğe aykırı başvuru yapanların veya hakkından feragat edenlerin yerine liste sırasına göre yedek adaylardan çağrılacaktır.

Kura sonucu asıl olarak yerleşen adayların ön başvuru sırasında teslim etmesi gereken belgeler.
  1. Dilekçe
  2. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi*
  3. Özel Güvenlik Sertifikası Fotokopisi*
  4. Özel Güvenlik Kartı Fotokopisi*
  5. Nüfus Cüzdanı veya TC Kimlik Kartı Fotokopisi*
  6. Yerleşim Yeri Belgesi
  7. Sabıka kaydı (E-Devlet Üzerinden Alınacak kare kodlu belge kabul edilecektir.)
  8. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
(* Başvuru esnasında bu belgelerin aslının gösterilmesi zorunludur.)

Mülakat sonucunda atamaya hak kazanan asıl adayların teslim etmesi gereken belgeler.
  1. Dilekçe
  2. Sağlık Kurulu Raporu (tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından ve güvenlik olarak çalışmasında sakınca yoktur ibareli)
  3. Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Üzerinden Alınacak kare kodlu belge kabul edilecektir.)