Öğretim Üyesi İlanı

21 Aralık 2020 Pazartesi

Üniversitemizin ilan metninde belirtilen birimlerine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesi, 2547 sayılı Kanunun 23 ve 24. maddeleri ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme hükümlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.
Doçent kadrosuna başvurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na, Doktor Öğretim Üyesi başvuruları ise ilgili fakülte dekanlıkları veya Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine şahsen veya posta ile yapılabilir. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak ilgili birime ulaşması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.)

Üniversitemiz Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına yapılacak başvurular PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI'na yapılacaktır.

İlanının Yayımlandığı Resmi Gazete Tarih ve Sayısı: 21.12.2020/31341
İlan Başvuru Tarihleri: 21.12.2020 - 04.01.2021 (Mesai Bitimi)

İlan Metni

Başvuru Formu