4/B Sözleşmeli Personel İlan Sonucu

08 Haziran 2022 Çarşamba

Üniversitemizin 20.05.2022 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel İlanına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonucu

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”a göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına uyarınca Üniversitemizde istihdam edilmek üzere alınacak sözleşmeli personel için 20.05.2022 tarihinde Üniversitemiz aracılığıyla Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılan ilana başvuran adayların seçiminde esas alınan  “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda; başvuru koşullarını taşıyanlardan Lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3 ve Önlisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS(B)grubu KPSSP94 puan sıralaması (en yüksekten en düşüğe doğru) esas alınarak, ilan edilen pozisyon sayısı kadar asıl olarak hak kazananların isimleri ile ilan edilen pozisyon sayısının on katı kadar yedek isim listeleri belirlenmiş olup asıl ve yedek listelerine aşağıda yer alan linklerden ulaşılabilmektedir. Ayrıca ilana başvuru yapan tüm adaylar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden de sonuçlarını görüntüleyebilmektedir.

SIRA NO İLAN NO POZİSYON KADRO SAYISI ÖĞRENİM DURUMU SONUÇ
1 2022BP01 Büro Personeli 1 Lisans Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.
2 2022BP02 Büro Personeli 1 Lisans Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.
3 2022BP03 Büro Personeli 1 Lisans Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.
4 2022MÜ01 Mühendis 1 Lisans Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.
5 2022Mİ01 Mimar 1 Lisans Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.
6 2022TKR01 Tekniker 1 Önlisans Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.
7 2022TKN01 Teknisyen 1 Ortaöğretim Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Asıl olarak hak kazananların 08.06.2022 tarihinden itibaren 24.06.2022 mesai bitimine kadar aşağıdaki belgeleri hazırlayarak; Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Asıl olarak atanmaya hak kazananlardan arşiv araştırması sonucu olumlu gelenler göreve başlatılacaktır. Arşiv araştırması olumsuz olanlar ile süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan asıl adayların yerine puan sıralamasına ve arşiv soruşturması sonucuna göre yedek adaylardan alınacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:
  1. Dilekçe (Dilekçe İçin Tıklayınız)
  2. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı veya noterden onaylı sureti veya Kurumumuzca aslı görülerek onaylanmış sureti.)
  3. Nüfus Cüzdanı Sureti veya Kimlik Kartı Fotokopisi
  4. Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)
  5. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınabilir)
  6. Tam Teşekküllü Devlet Hastaneleri veya Üniversite Hastanelerinden Alınacak Görevine Devamlı Yapmasına Engel Olabilecek Akıl Hastalığı Bulunmadığına Dair Sağlık Kurulu Raporu (Tek hekim Raporu ile özel sağlık kuruluşlarından alınan raporlar kabul edilmeyecektir.)
  7. 1 Adet Fotoğraf
  8. Erkekler için Askerlik Durumunu Gösterir Belge (e-Devlet üzerinden alınabilir)
  9. Sosyal Güvenlik Beyan Formu (Form İçin Tıklayınız)
  10. Mal Bildirim Formu (Form İçin Tıklayınız)
  11. Sigortalı Hizmet Dökümü (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)

BİLGİ İÇİN
Tarsus Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
Tel: 0324 600 00 33 (1206)